Contact Vacatures Voor ouders
Voor ouders Vacatures Contact
Overblijven Dalton Nicolaas school

Op de Dalton Nicolaasschool in Doorn kunnen de kinderen tussen de middag op school overblijven. Dat betekent dat ze op school lunchen en daarna lekker buiten kunnen spelen, tot de school weer begint. Het overblijven duurt van 12 tot 1 uur.

De organisatie van het overblijven is door het schoolbestuur uitbesteed aan Margit Boltong van 1-2-Link. Zij is de overblijfco├Ârdinator. Tijdens de lunchpauze zijn er overblijfkrachten die samen met de kinderen eten en toezicht houden tijdens het spelen.

De meeste overblijfkrachten zijn ouders van kinderen op school. Maar er zijn ook overblijfkrachten die niet aan school verbonden zijn. Mensen die het leuk vinden om met kinderen om te gaan en daarmee een extra zakcentje verdienen. Overblijfkrachten krijgen per overblijfbeurt een vergoeding. Dit is een zogeheten vrijwilligersvergoeding die belastingvrij is.

We zijn altijd op zoek naar overblijfkrachten. Lijkt het je leuk om minimaal 1 x per 14 dagen over te blijven (vaker mag ook), neem dan contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.